Diana Riedijk studeerde in 1986 als kandidaat gerechtsdeurwaarder af. In 2007 trad zij toe tot de maatschap De Laat Gerechtsdeurwaarders en is Diana in 2008 tot gerechtsdeurwaarder benoemd. Sinds juli 2015 leidt Diana als enig deurwaarder het kantoor.
Diana is lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders. Daarnaast maakt ze deel uit van Rotary Waalwijk.  

   


  
 
   

Monique Klaassen is sinds 2010 werkzaam bij De Laat. Op 6 februari 2023 is zij beŽdigd tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder en vanaf dat moment verricht Monique alle ambtshandelingen in het kader van haar (beroeps)stage. Monique staat haar klanten met raad en daad bij gedurende het gehele incassotraject; van sommatie tot beslaglegging. Monique is gespecialiseerd in huurzaken.  
   

Anneloes Duijster heeft diverse juridische trainingen gevolgd. Anneloes is sinds 2000 werkzaam in de gerechtsdeurwaarders- en incassobranche. Eind 2011 heeft Anneloes zich bij het team van De Laat Gerechtsdeurwaarders gevoegd, waar zij als dossierbehandelaar is begonnen. Anneloes behandelt het gehele incassotraject, meer speciaal huurzaken. Daarnaast is Anneloes binnen De Laat c.s. verantwoordelijk voor de ICT en de financiŽle administratie.