Diana Riedijk studeerde in 1986 als kandidaat gerechtsdeurwaarder af. In 2007 trad zij toe tot de maatschap De Laat Gerechtsdeurwaarders en is Diana in 2008 tot gerechtsdeurwaarder benoemd. Sinds juli 2015 leidt Diana als enig deurwaarder het kantoor.
Diana is lid van de Koninklijke Vereniging van Gerechtsdeurwaarders. Daarnaast maakt ze deel uit van Rotary Waalwijk.  

   


  
 
   

Monique Klaassen studeerde in 2006 af aan de Juridische Hogeschool te Tilburg. Tijdens haar studie was zij al werkzaam bij een juridisch advies- en incassokantoor en sinds 2010 is zij werkzaam bij De Laat. Inmiddels heeft Monique ruim 16 jaar ervaring met incasso in de ruimste zin van het woord. Zij staat haar klanten met raad en daad bij gedurende het gehele incassotraject; van sommatie tot beslaglegging. Monique is gespecialiseerd in huurzaken.  
   

Anneloes Duijster heeft diverse juridische trainingen gevolgd. Anneloes is sinds 2000 werkzaam in de gerechtsdeurwaarders- en incassobranche. Eind 2011 heeft Anneloes zich bij het team van De Laat Gerechtsdeurwaarders gevoegd, waar zij als dossierbehandelaar is begonnen. Anneloes behandelt het gehele incassotraject, meer speciaal huurzaken. Daarnaast is Anneloes binnen De Laat c.s. verantwoordelijk voor de ICT en de financiŽle administratie.